torstai 10. marraskuuta 2011

Karhunvadelmien kypsyminen kestää ja kestää...Nämä karhunvadelmat eivät pidä kiirettä kypsyä. Nyt on jo marraskuun 10 päivä ja vieläkin osa marjoista on raakileita.
Pari marjaa olen syönyt loka-marraskuun vaihteessa ja ne maistuivat hyviltä. Maku on hieman miedompi kuin vadelmassa.
 En ole vielä etsinyt tietoa siitä, että koska nämä marjat mahtavat yleensä kypsyä ??Istutin  tämän pensaan vasta viime vuonna. Olisiko siinä syy, miksi näin myöhään tulee tuohon  yhteen viime vuotiseen oksaan marjat ? Ensi vuonna on tämän kesän versoja enemmän. Toivottavasti sitten tulee marjojakin enemmän.

3 kommenttia:

 1. Karhunvadelma on mulle aivan uusi tuttavuus, enpä tiedä siitä oikein muuta kuin maun, joten en osaa avuksi olla :(

  Kauniita nuo "artisokkakynttilät" ja aivan ihana tuo blogisi lopussa oleva kranssi söpöillä siileillä :) Mulla on vähän samanlainen ja pidän sitä sisällä siilineidin huoneen oven vieressä.

  En ole muuten vieläkään saanut aikaiseksi suojata niitä omppupuita, mutta nyt viikonloppuna on kyllä pakko kun kaikki tarvikkeetkin on ostettu.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteistasi Marika! Olet saanut kunnian olla ensimmäinen jäsen blogissani, saas nähdä koska muut löytävät tänne... :-)

  Opettelua tämä blogin tekeminen on vieläkin, aina huomaa ja oppii jonkun uuden jutun, kun aikansa klikkailee sinne tänne.

  VastaaPoista
 3. Kyllä niitä sitten jossain vaiheessa alkaa tupsahtelemaan. Varsinkin kun käy muiden blogeissa katsomassa ja jättää kommenttia niin pikkuhiljaa alkaa lukijoita tulemaan.

  Ja olen huomannut, että vaikka sivuilla kävisi vaikka kuinka paljon porukkaa niin vain osa kirjautuu lukijaksi.

  Bloggailuintoa :)

  VastaaPoista