tiistai 7. helmikuuta 2012

Arkiastioita

Join aamukahvia lempparimukistani ja pelasin meidän angiina-potilaan kanssa keittiön pöydällä koiraa, kun HUPS, pökkäsin kyynärpäälläni kupin pöydän reunalta maahan. Ja laattalaattialle, kun jotakin tippuu, menee se aivan varmasti tuhannen sirpaleiksi. Toivottavasti sirpaleet tuovat onnea meidänkin tupaan...


Miten otinkin eilen kuvan astiakaapin mukeista, kun vielä kaikki 4 mukia olivat ehjänä. Aion kyllä katsoa kaupasta, onko siellä noita Saara-mukeja vielä myynnissä, kun ne ovat niin kivan mallisia ja meidän kaikkien suosikkeja. Ja vois olla vielä alennusmyynnissäkin, kun ovat vähän jouluisia.Nyt, kun aloin tarkemmin katsomaan, meillä on tuota punaista väriä vähän siellä sun täällä.      
 
Keittiön apupöydän kansi laitettiin n. 20 cm kaapiston reunan yli, joten siinä voi myös juoda kaffit, jos ei pöytään mahdu. Yleensä nämä baarituolit on nuorison suosikkipaikka.
Yksi tuoleista on kodinhoitohuoneessa ompelu/ maalaustuolina. Siellä, kun on minun "työpajani".

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sirpaleet tuo onnea!

    Mulla on myös noita primaveramukeja, tykkään tosi paljon. Taitaa olla keltaisia, punaisia, oransseja, pinkkejä ja oisko vaaleansinisiä kans. Sitten on limejä kahvikuppeja tasseineen, vai onko ne teekuppeja, niitä mulla on kuusi paria.

    Tällä hetkellä meillä on IN mustavalkoiset mukit, eri kuvioilla :)

    VastaaPoista
  2. Syksyllä mietin jo valkoisten Teema-mukien ostoa, kun meinas kukat ja värit tulla korvista ulos. Nyt kun alkaa kevättämään, kyllä on kiva ottaa keltainen Primavera muki kaapista ;)

    VastaaPoista