sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste :)


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).

          

Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Laitan tähän kuvia, joita otin pitkänperjantain aamuna. Lunta oli satanut n. 10 cm yöllä ja aamuaurinko paisteli kirkkaalta taivaalta.

10 hyvää :

1) kevät ja aurinko

2) luonnon herääminen
Siniluumupuu

3) puutarha 


4) uusien kasvien kasvattaminen

5) kasvihuone

6) valokuvaus

7) elämän pienten ilonaiheiden löytäminen


8) käsintehdyt suklaakonvehdit paikalliselta yrittäjältä

kirsikkapuu

9) bloggaus 
päärynäpuu

10) Aino kermainen karamelli- kermajäätelö (laktoositon, aidot luonnon maut & värit) njjamm...

Luovutan haasteen eteenpäin:


Tiinalle Pionihulluutta ja puutarhaunelmia-blogiinpunaluumupuu

mustia viinimarjapensaita

7 kommenttia:

 1. Kylläpä siellä on vielä paljon lunta,toivottavasti sulavat pian pois .

  Pitäneekin sitten panna taas mietintämyssy päähän bumeragi-haasteen myötä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Eija! Tähän haasteeseen on kiva vastata ajan kanssa! Ihana auringonpaiste tänään, tuo lumen paljous ja valkoisuus saa vaan pään särkemään kirkkaalla ilmalla. Sulais jo pois...

  VastaaPoista
 3. Katja, täälä on ollut ihmeen paljon lunta viime vuosina. Puutarhassa aina n. 1m. Nyt tämä takatalvi toi niin paljon lunta, että mies haki suksensa takaisin vintiltä. Hän on hiihtänyt tässä muutamana päivänä yli 50 km. Itse olen vain laiskotellut ja ollut tietokoneella. Minun onneksi ne ovatkin sulaneet aika hyvin ;) Saraheinä, sama juttu, päätä särkee jo toista päivää.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Eija! Vastaan, kun olen keksinyt hyvät vastaukset :) (Onneksi ensi viikolla kaikki lumet sulavat pois ihan yks kaks. Eikö vain!)

  VastaaPoista
 5. oi,olet antanut mulle haasteen.Nyt vasta huomasin,kun tein blogikierroksen ja luin vanhempiakin postauksia.kerkesin just vastata siihen,mutta jatkan ens postauksessa tällä,aiheitahan kyllä löytyy:)Mukavaa viikonloppua.Täällä sataa lunta...

  VastaaPoista
 6. oi,olet antanut mulle haasteen.Nyt vasta huomasin,kun tein blogikierroksen ja luin vanhempiakin postauksia.kerkesin just vastata siihen,mutta jatkan ens postauksessa tällä,aiheitahan kyllä löytyy:)Mukavaa viikonloppua.Täällä sataa lunta...

  VastaaPoista
 7. Tiina, en ollut huomannut mainita tunnustuksesta, kun olen käynyt blogissasi. Hyvä kun luit vanhempiakin tekstejä :)

  VastaaPoista