maanantai 4. kesäkuuta 2012

Avoimet puutarhat- sivusto

3.6. su illan auringonlasku päärynäpuun varjossa...

Tässä päivänä yhtenä surffailin netissä ja löysin itselleni uuden sivuston. Siellä on ympäri Suomen olevia puutarhoja, joihin voi käydä tutustumassa. Kartalta löytää paikkakunnat ja omistajien nimet. Kannattaa käydä katselemassa erilaisia puutarhoja, on meinaan sen verran hienoja.

Avoimet puutarhat.fi 

Sielläkin voi todeta, että yksi kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Laimeneekohan tämä puutarhainnostus joskus ? Tuntuu, että näistä jutuista innostuu vain enemmän ja enemmän :) Olen tässä miettinyt, koska ensimmäinen naapuri tulee kysymään, "mitä sä sen kameran kanssa kierrät joka päivä puskissa ?" Eilenkin oli pakko juosta ulos, kun tummat sadepilvet tulivat kovaa vauhtia samalla, kun aurinko oli laskemassa mailleen. Taivas oli niin erikoisen värinen.... ja sadepilvet3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Minäkin kierrän mökillä ollessani aina tonttia kameran kanssa ja epäilen, että minua pidetään kylällä lievästi omalaatuisena... Jotenkin tuntuu vain tärkeältä tallentaa kesän edistymistä.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Minäkin täällä koitan pikkuhiljaa saada päivä kerrallaan pihaa valmiiksi. Tilataan puulato tuohon etupihalle, niin josko saisi pihaakin siistimmäksi kun polttopuut ei olisi hujanhajan :)

  Pitääpä käydä piipahtamassa tuolla sivustolla, vaikka nytkin on jo niin monta ideaa päässä mitä pitäisi tehdä, että tokkopa niitä ehtii edes toteuttamaan! Mutta inspiraatiota on aina hauska hakea :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin värinen taivas. Luulin jo, että olet käynyt Japanissa!

  Harmi, ettei meidän kylä ole vielä löytänyt tuolla sivustolle. Lähikaupungista löytyi kuitenkin yksi piha. Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista