tiistai 12. kesäkuuta 2012

Animaatio Päärynäpuun nupusta - kukkaaan

Helpotan vähän lukijoiden elämää siten, että tein animaation tämän hedelmäpuun kukkimisesta :) Näitä hedelmäpuun kuvia on tullut laitettua jo niin paljon tänne blogiin, mutta kun ne ovat n i i n   i h a n i a, ainakin minun mielestäni.  Tämä säästänee vähän hiirikättä, ettei tarvitse rullata ja rullata pitkää rimpsua kuvia.

Päärynäpuuni on siis Aunen Päärynä. Istuttamisesta on kulunut 6 vuotta. Viime kesänä tuli max. 20 päärynää, vaikka silloinkin oli kukkia aika hyvin. Ei kuitenkaan niin paljoa kuin nyt on. Toiveissa on siis taas suurempi sato :)

Mitenkähän kuvien esitys toimii, kokeilen tällaista animaatiota ekaa kertaa ? Kuvan näkymisen aikaa saa säädettyä, nyt siinä on 2 s, meneekö mielestäsi liian nopeaa ?
5 kommenttia:

  1. Kiva tuollainen animaatio vaihtelun vuoksi! Tämä 2 s. vaihtumisnopeus on varmaankin ihan sopiva. Jaksavat luultavasti nuoremmat sähäkkään menoon tottuneetkin seuraavaa kuvaa odottaa ja hyvin pysyi meikäläinen hiukan hitaampi yksilökin mukana ;)

    VastaaPoista
  2. Kuva vaihtuu sopivan nopeasti. Ihanalta näyttää pärynäpuu kukassa!

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu, antaapa päärynänkukkien pyöriä siinä omassa rauhassa :)

    VastaaPoista
  4. Aunella on ihana kesä "leninki" ;)
    kelpaa sitä esitellä, ja animaatiosi on hieno !
    Minun Pepissäni oli ensimmäiset kolme kukkaa ja Tohtori ei ole vielä innostunut, istutettu 3v takaperin, mutta odotellaan josko joku kesä olisi..

    VastaaPoista
  5. Kyllä on päärynäpuussakin komea kukinta <3

    VastaaPoista