perjantai 29. kesäkuuta 2012

ZzzzzzzzZuumailin kamerallani kesäkuun alkupuoliskolla mehiläisiä. Ovat niin äkkinäisiä liikkeissään, etten saanut kuin pari kelvollista kuvaa. Ne mennä pöristivät kukasta kukkaan kuin etsien sitä kaikkein mehukkainta apajaa. Meillä oli silloin lapsemme serkku kesälomareissulla ja hänkin innostui kuvaamaan. Alla olevat kuvat ovatkin hänen ottamiaan.
3 kommenttia:

 1. Kyllä valokuvaaminen on oma taiteenlajinsa,ei muuta voi sanoa. Toisilla sitä on silmää ja saavat aina onnistuneita otoksia ja kaikenlisäksi joillain on ominaisuus olla paikalla nappaamassa usein kuvia hyvistä tilanteista.

  Hyviä pörriäiskuvia olette napsineet :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen aina tykännyt kuvaamisesta, mutta ihan lapsen kengissähän mun kuvaaminen on. Kipinä on lähtenyt jo yläasteen ajoilta, kun olin siellä valokuvauskerhossa. Nyt olen taas saanut uutta puhtia siihen. Mies sanoikin eilen, että pitäisi hankkia mulle parempi kamera. Se mulle sopisi, saisi kunnolla opetella zuumailemaan ;) Nykyinen on 8 megapixelin digikamera Olympus FE-370. Anttilas oli joku aika sitten 1/2 hintaan Canonin (mun mielestä) parempi kamera 300 eurolla. Sellaisen voisi ostaa, kun alkaa taas tienata :) Nyt ei ole taskuissa kuin reijät ja joskus kuivettuneita kukkia :D

  VastaaPoista
 3. Minä oon yrittäny joskus ihan samaa, mutta ei tullu julkasukelpoisia kuvia yhtään. ;) Nyt on ollu niin huonot ilmat, että ei paljoa ole saanut kuvattua yhtään mitään... vettä tulee taas ihan kaatamalla.

  VastaaPoista