maanantai 15. lokakuuta 2012

Syksyn värejä


Vaahtera on muuttunut punertavasta keltaiseksi.


Aurinko on paistellut vuorotellen vesisateiden kanssa. 


Pieni isomman kämmenellä...Aurinkoiset syyspäivät ovat kauniita.


Tuoksuherneet kukkivat sisukkaasti.
Pappa kävi sahaamassa myrskyssä kaatuneen päärynäpuun, siinä näkyvät vuosirenkaat aika hyvin. Seitsemän vuotta ja monta tarinaa joka vuodelle. Tuli mieleeni vuosirenkaita laskiessa, mitä kaikkea niihin vuosiin on mahtunut. Tuli jotenkin outo olo, ihan kuin olisi katsonut menneitä vuosia nauhalta. Taustalla kuului historian lehtien havinaa..., vai oliko se putoava vaahteran lehti.


Pensasmustikoissa on vielä kirkkaanpunaisia lehtiä.


Vielä olemme säästyneet ensimmäiseltä hallayöltä. Nyt tuntuisi ilma kylmenneen, saas nähdä meneekö ensi yönä miinukselle.7 kommenttia:

 1. Oi kuin kauniita syyskuvia.
  Vaahterat niin valoissan keltaisia.
  Kauniisti hajuherneet kukkii.

  Kiitos käynnistäsi blogissani.
  Kiva kun tulit lukijaksi.
  Voimia sinulle, ja katse eteenpäin ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyisiä kuvia. Aika keltaiseksi on vaahtera jo mennyt. Siellä on aurinkokin näyttäytynyt! Täällä on satanut kaatamalla kaksi päivää ja tuullut todella kylmästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on auringonpaiste ja vesisade vaihdellut niin nopeaa, ettei kameran kanssa tahtonut perässä pysyä.

   Poista
 3. Meillä oli jo toissa yönä pakkasta, joka oli kylläkin jo toinen hallayö. Ja nyt taas vettä sataa kaatamalla, 2 astetta näytti mittarissa lämpötila kun kävin aamulla kylillä. Ihana katella tämmösiä kuvia, joissa vielä näkyy syksyn tunnelma ja värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me säästyttiin vieläkin ensimmäiseltä hallalta. Eilisen illan kylmyys vaihtui yöllä taas vesisateeksi. Rusokirsikkapuita olen odotellut punertuviksi, nyt ne ovat saaneet hienon värin. Kunhan taas aurinko pilkahtaa, saan niistä kuvia.

   Poista
 4. Onpas kaunis tuo sinun vaahterasi! Täällä meidän pihalla en nää enään yhtään keltaista lehteä. Terassilla ollut daaliakin mustui toissayönä. Täällä myös pakkasöitä on ollut pari. Terassilla kukki myös tuoksuherneet kans, vaaleanpunaiset. Otin sisälle pari kukkaa, ja lopun kasvuston riivin pusikkoon.

  VastaaPoista