tiistai 29. tammikuuta 2013

Valkokukkaisia pensaita, perennoja ym.


Valkoisia kukkia ylhäältä vasemmalta oikealle;

1. hopeahärkki 2. koivuangervo 3. lilja 4. pihajasmike
5. norjanangervo 6. miljoonakello 7. norjanangervo 8. kesäkukka ?
9. lilja 10. virpiangervo 11. ? 12. virpiangervo
13-15. pihajasmike 16. calamondin (pikkusitrus)

9 kommenttia:

 1. Oi kun kauniita ja niin ihanasti olet laittanut:)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä noista valkoisista kukista. Oon niitä koittanut vähän haaliakin, kun sopivat tumman hirsiseinän kanssa kontrastina mukavasti :)
  Ei mulla vaan tuollasta määrää ole lähellekkään :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kollaasi ja kauniita kukkia. Sinulla on paljon valkoisia!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kukkasia. Jäänpäs lueskelemaan juttujasi kun huomasin, että meillä on samantapaiset kasvihuoneet :D Kohta kevät tulee ja pääsee puuhailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jäit lukijaksi. Kävin vastavierailulla blogissasi ja kommentoinkin siellä jotain tekstejä, missä oli kasvien nimet hakusessa. En törmännyt kasvihuoneeseesi. Onko siitä kuvia ja juttua blogissasi ?

   Poista
  2. En ole vielä päässyt laittamaan kasvihuonetta joten ei siitä ole vielä mitään juttua tehtykään. Itseasiassa se ei vielä ole edes kasvihuone vaan kissojen pihahäkki :DD Ajattelen sen jo olevan kasvihuone :D Sitä on niin innoissaan tulevasta omasta puutarhasta, tuppaa unohtuun ettei minulla taida keväällä olla aikaa edes kauheasti laittaa kasvihuonetta. Mutta jos saisin vähän edes suunniteltua :) Kiitos vierailustasi kiva kun joku käy kommentoimassa.

   Poista
 5. Näitä kollaasejasi,kun katselee,niin johan on monenlaista kukkaa ja kasvia pihassasi. Valkoinen raikastaa kivasti erilaisia kukkaryhmiä :)

  VastaaPoista