sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Auringon laskiessa, kuun noustessa
Viikko sitten lauantaina eli 14.9. taivas oli sinistäkin sinisempi. Otin nämä kuvat klo 20.30-20.50.

runkoverenpisara

keskellä viherliljapuu 'Red Star'

gladiolukset


päärynäpuupunaluumupuu

siniluumupuu

päärynäpuu


klo 20.50 pimeys laskeutui


Sunnuntaiaamulla täälä jyrähti ukkonen niin kovaa, etten ole aikaisemmin moista kokenut. Ihmiset ovat ympäri paikkakuntaa heränneet siihen ja säikähtäneet jyrinää.  Johonkin lähelle salaman täytyi iskeä. Meillä tuntui kuin koko talo olisi tärähdellyt ja lasit helisseet. Pelkäsin jo, että kaatuuko iso puu talomme päälle. Mieleen tuli myös maanjäristys. Ei ollut kiva herätys sunnuntaiaamuun 05.00 jälkeen. Kyllä ihminen tuntee itsensä pieneksi luonnon raivotessa. Säikähdyksestä on selvitty ja aurinko paistaa niin kauniisti syksyisiin punertaviin ja keltaisiin puihin. Siirrynkin seuraavassa postauksessa syksyn väreihin.
 Kaunista Sunnuntaita !


5 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kuvia on niin tunnelmallisiä :)

  VastaaPoista
 2. Pitihän minun tulla kurkkaamaan blogiasi! Ihan kuin olisin käynyt ulkomailla, luumu- ja päärynäpuut kukoistivat kuin palmut konsanaan. Minäkin innokkaana istutan joka vuosi uuden luumupuun tai päärynäpuun kun talvi ne aina palelluttaa. Mutta aina toivon, että jospa tämä olisi kestävämpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit kurkkaamaan tänne :) Koetappa tehdä kohopenkki jostain kivimateriaalista luumulle ja päärynälle. Sellaisissa ne kuulemma tarkenevat paremmin. En nyt muista mikä tuo meidän kivi on nimeltään, mutta se on vähän kevyempi malli kuin muurikivi. Oletko kokeillut noita Sinikka siniluumua tai Kuokkalan yl. punaluumua ? Päärynä on meillä Aunen päärynä.

   Poista
 3. Muuten, mihinkään bloggerin kommenttiin en saa osoitetta laitettua!! Mikä mättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minä olen vähän tyhmä ;) mitä tarkoitat ettet saa osoitetta laitettua ?

   Poista