perjantai 6. helmikuuta 2015

Sain Kivipellon Sailalta uuden haasteen, kiitti Saila !. Vastailenpa kysymyksiin perjantai-illan ratoksi.1. Lähdet puutarhamessuille, millaisia ajatuksia pyörii mielessäsi menomatkalla ja paluumatkalla, yllättävätkö messut koskaan?
Menomatkalla mielessä kutkuttaa, mitä kaikkea messuilta löytyykään... Paluumatkalla messuilta kädet venyy vähintään 10 cm. Shoppailemme messuilta kaikenlaisia uutuuksia, maistiaisia ym. mielenkiintoista. Kyllä sitä yleensä löytyy jotain positiivisia yllätyksiä, ainakin pieniä sellaisia.


2. Juhannusilta, aurinko ei laske, tassuttelet pihamaalla, mikä on kauneinta mitä koet?
Valoisan kesäillan rauhan, kostean nurmikon varpaissa.3. Millaisen tunteen kevään ensimmäisen multapussin avaaminen ja siemenpussin helistely saa Sinussa?
Se on lupaus kesästä, jokin uusi on taas alkamassa.4. Missä asioissa mieluiten säästät?
Vesilaskussa, kerään koko kesän sadevettä :)5. Onko kukaan koskaan kiilannut eteesi jonossa, ollessasi jostain syystä kiireinen, nälkäinen...reagoitko millään tavoin?
Riippuu tilanteesta. Kyllä se vähän sapettaa, mutta pidän mölyt mahassa.6. Jos vaatehankintasi on budjettiin nähden melkein ylimitoitettu, kuinka toimit?
En yleensä osta kalliita vaatteita. Tietyissä tilanteissa voin satsata enemmänkin.
7. Millainen matkakaveri on paras mielestäsi?
Menemisiä ei tarvitse tarkoin suunnitella, sinne mennään mihin huvittaa ja milloin huvittaa.Näistä kuvista tulikin jo ihan kevätfiilikset. Jokohan sitä pian heräisi taas talviunesta ?
Kuvat ovat viime keväältä Pohjanmaan Suurmessuilta.


14 kommenttia:

 1. Olipa kivoja kuvia messuilta. Pääsisinköhän tänä vuonna käväsemään tuonne messuille?
  Valoisaa helmikuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eeviregina ! Saas nähdä, mikä tän kevään messujen aihe on, kun viime vuonna oli tuo suihkulähteet ja paljut.

   Poista
 2. Kivat vastaukset! Kuvat on niin keväisiä!!

  VastaaPoista
 3. Ihania vastauksia ja sieltä se on tulossa.. kukkiva ja vehreä kesä:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun vastasit, mukavia vastauksia ja aivan ihania kuvia, messuilla taisi olla paljon nähtävääkin. En olekaan koskaan käynyt Pohjanmaan messuilla eli sinne voisin sitten suunnistaa kun ne ovat seuraavan kerran, yhdestä lapsistani tuli pohjalaanen (meniköhän oikein) ja siellä olisi kyläpaikkakin valmiina. Samoin minulla, kädet messujen jälkeen riippuu polvissa, pyrin kesken messujen viemään ostoksia narikkaan, mutta silti, siskolla on sellainen perässä vedettävä ostoskassi, se voisi olla hyvä. Tampereen messuilla viimeksi kun vastasin kyselyyn ehdotin ostoskärryjä mutta siitä voisi melkoinen meteli ja riemu messuilla olla kun kaikki siellä kärryjen kanssa sompailisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä, vaikka tosi pieni puutarhaosasto olikin. Paljuja ja altaita en huomannut kuvata ollenkaan. Tervetuloa vain tänne Pohojanmaalle ! Eiköhän ne messut taas ole, en ole vielä kattonu koska. Perässä verettävä ostoskassi oliski kätevä :D No en tiedä, olisko kärryt sen kummallisempia messuilla kuin kaupoissakaan. Paitsi laattiat ei välttämättä ole joka paikassa niin tasaisia.

   Poista
 5. Ihan tuli keväinen mieli lukiessa postaustasi ja pianhan ne alkaa keväiset messut ja kevätkin.

  Vesiaiheet on aina niin ihania pihoissa ja veden säästäminen on hieno asia. Kyllä sadevesi kannattaa ottaa talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se kevät taas tulee hitaasti, mutta varmasti.
   Meiltä vesiaihe vielä puuttuukin, haaveissa vasta. Tai onhan meillä niitä saaveja rännien alla ;D Ei kyllä kovin esteettisiä.

   Poista
 6. Noista kuvista tuli kovin keväinen olo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, sitä jo kaipaakin näin helmikuun hangilla.

   Poista