sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Messukuvia


Viikonloppuna oli Pohjanmaan Suurmessut, kävimme siellä lauantaina. Puutarhaosaston aiheena oli - Syötävän ihana puutarha. Aihe kuulosti ihan mun jutulta. Osastolta löytyi mm. sänky, joka kasvoi ääriään myöden salaatteja ja yrttejä. Yöpöydältäkin versoi murattia, eikä pottaakaan oltu unohdettu.


Sängyn viereen oli tehty sermi vanhoista ikkunoista kasvitauluineen.

Kasvihuoneesta löytyi kirsikkatomskuja, maisseja, yrttejä...
Tämä valko-pinkki-harmaa osasto oli niin söötti, että kuvia tuli otettua enemmänkin. 

Vaalipäivä sunnuntai oli aurinkoinen ja aloittelin puutarhahommia siivoomalla mansikkamaata. Haravoin kuivia lehtiä, leikkasin rönsyjä pois ja lopuksi harjasin maksikkakankaan päältä. Sitten lähdettiin lenkillle ja samalla äänestämään. Nyt ne tulokset ovatkin pian valmiit, täytyypä kipaista katsomaan, pääsikö oma ehdokas.

Mukavaa alkavaa viikkoa !7 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista! Tuo yrttisänky on kiva :) Ja vau..pinkit autonrenkaat, että noinkin voi tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat messukuvat, siellä on satsattu enemmän yleiskoristeluun ja kaunista jälkeä oli tullutkin, toisin kuin Tampereella! Pohjalaiset osaavat!! Monta kivaa vinkkiä löytyi kuvistasi!

  VastaaPoista
 3. Kivoja messukuvia Eija! Pinkit renkaat olivat minunkin mieleeni. Miksi niiden muuten pitää olla vain mustia siellä auton alla?
  Mukava päästä näkemään messutunnelmia vähän eri puolilta. Itse käväisin messuilemassa Tukholmassa ja Tampereella. Tukholma on ihan omaa luokkaansa, mutta Tampereen messutkin olivat minulle postitiivinen yllätys, kun ei ollut suuria odotuksia. Näitä messukuulumisia pääsee kurkkaamaan parastapuutarhasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tuo sänky on tosiaan aivan huippuhieno. Ja sermi sen takana. Minäkin löysin näistä kuvista paljon sellaista, mitä kaipasin Helsingin kevätmessuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on jännä kuulla, ettei etelän suurilla messuilla ollut yllinkyllin kaikkea. Meillä kun oli mieheni kans puhetta, että pitäisi joskus lähteä niille suuremmillekin puutarhamessuille. Taidetaan sitten pysyä vain täällä Pohojanmaalla ;)

   Poista