perjantai 24. marraskuuta 2017

Asetelmaterapiaa


Hei pitkästä aikaa ! Syksy on mennyt taas puutarhaähkyn purkamiseen. Joka vuosi tulee sadon purkkeihin ja pulloihin saamisen jälkeen tunne, ettei halua nähdä, kuulla eikä maistaakkaan hetkeen aikaan mitään puutarhaan liittyviä juttuja. Kun aikaa kuluu kuukausi tai pari, niin kummasti alkaa taas kaipaamaan väriä ja kesän makuja elämään. 

Asetelmien kuvaaminen on syksyn ehdoton piristys. Kuvat ovat vain kännykällä napsittuja, mutta niiden värit antavat energiaa aina, kun niitä katselee. Toivon, että niillä on muillekin samanlaisia vaikutuksia 💚💗💛





Omput, vadelmat, kirsikat, pensasmustikat, viinirypäleet, muutama tyrni ja sitruunakurkku poseeraavat.





 Huomasin juuri, että nythän on tasan kuukausi jouluun. Tässähän täytyy kaivaa joulukoristeet esille. Sitten se alkaakin jo pian kevättämään 😃👍


10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita asetelmia. Ja niin herkullisia värejä. Kaiken kauneuden kruunaa kaunis pöytäliina. - Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jos on terapiaa asetelmien tekeminen ja kuvaaminen, on terapiaa myös värikkäiden ja herkullisten satokuvien katsominen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi herkullisilta ja färiä on jo torellaki ruvennu kaipaamahan. Ai, sitruunakurkkujako nua keltaaset. Ihimettelinki, että mitä mahtaavat olla.

  VastaaPoista
 4. Piristävää väriä ja satoa tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköistä ja väristä, sitruunakurkku on ihan uusi juttu minulle:)

  VastaaPoista
 6. Josko sinäki heräisit uuteen vuoteen?
  Nakkaan sua pienellä haasteella, käyppä katsomassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija herättelystä <3 Kävin katsomassa haastettasi. Katotaan, jos saa siirrettyä ajatuksia jo kevääseen. Blogini on tosiaan uinunut talviunta, olen häärinyt tuolla instan puolella. Nyt kun on lunta kunnolla ja pääsee hiihteleen, naatiskelen talvesta täysin rinnoin. Mukavaa talven jatkoa sinulle :)

   Poista