sunnuntai 9. syyskuuta 2012

tunnustus


             Sain tämän sydäntä lämmittävän tunnustuksen Katjalta Viherpiiperrystä sun muuta- blogista <3
Kiitos Katja ! Tämä on hänen ideoimansa tunnustus.

Tsemppaavia Ystäviä ei ole koskaan liikaa ja mielestäni blogiystävät ovat yhtä tärkeitä kuin muutkin ystävät. Täälä kirjoitellaan välillä päivittäin ja ihmistä tulee tuttuja jaettujen ajatusten ja tekemisten kautta. Ja on ihanaa huomata, kun löytää sielunsisaren. Ajatukset taitavat käydä vähän samantapaisia piuhoja pitkin ;)

Tsemppaava blogi-ystävä tunnustuksen maalauksen on maalannut Katjan 15 vuotias tytär Julia. Tyttärien tekemiä hienoja maalauksia ja muita töitä löytyy Katjan blogista lisääkin.

Katja kertoi, että tätä tunnustusta voi lähettää eteenpäin niille blogisteille, joilta on itse saanut tsemppiä ja kannustusta jossain asiassa. Ensimmäisenä annan tunnustuksen Katjalle itselleen takaisin. Sinulla on niin tsemppaava asenne, vaikka elämässä tapahtuu isoja ja haastavia asioita. Hän on hyvä esimerkki siitä, että elämästä löytyy aina positiivisia asioita.  Elämä on pitkälti juuri sellaista, millaiseksi sen itse teemme. 

Ja tässä muutama muu bloggailun merkeissä minulle tullut tsemppaava ystävä. Onhan heitä paljon muitakin, kaikki blogiani lukevat ovat omalla tavallaan antaneet tsemppiä. Joten ota tunnustus mukaan, vaikkei nimeäsi tässä olisikaan.

8 kommenttia:

 1. Kiitos Eija tunnustuksesta! Tämä tunnustus on erityisen ihanaa saada!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Eija! Tällainen tunnustus on todellakin hienoa saada. Katjan tyttären maalaama kuva on kaunis. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eija :)
  Ihan samoin tuntein täällä, on ollut mukavaa löytää muita samoista jutuista tykkääviä joiden kanssa saa jakaa huvit, hyödyt, vinkit ja mureetkin.
  Pitääpäs käydä tutustumassa uusiin tuttavuuksiin listallasi ja kiittämässä myös Katjan tytärtä todella kauniista maalauksesta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eija tunnustuksesta,mieltä lämmittävä ihana tunnustus

  VastaaPoista
 5. Olette kaikki tunnustuksenne ansainneet :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut sinulle tunnustuksesta, olet sen ansainnut!

  Oi kiitos Eija, minullekin jaoit tämän, tulin iloiseksi.
  Tämä on kyllä niin ihana tunnustus.
  Katja on todella hyvä esimerkki, että tsmpata kannattaa.
  Hänelle toivomme kaikkea hyvää niinuin myös sinulle!

  VastaaPoista