perjantai 4. tammikuuta 2013

Kaunis blogi- tunnustusSain Heidi-Maarialta Perennapuutarhurin blogista tällaisen KAUNIS BLOGI- tunnustuksen,
kiitos Heidi-Maaria !

Kartanonrouva Elise on tehnyt tähän tunnustukseen kuvan.

Tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään kahdeksan asiaa ja jakaa tunnustusta eteenpäin.

Olen ainakin laiska tällä hetkellä, kun en jaksa keksiä asioita itsestäni enkä myöskään jakaa tunnustusta eteenpäin. Olen niin hyvin opetellut talven aikana laiskottelemaan, että kai sekin on saavutus. En ole vaatinut itseltäni mitään ylimääräistä. Teen vain sen, mitä kulloinkin sattuu huvittamaan. Oikeastaan tällainen laiska elämä on aika mukavaa. Stressiä ei pukkaa sotkuisista nurkista, muutakuin silloin, kun joku tulee käymään. Eli vähän vielä pitää jatkaa harjoittelua... Tulihan siinä yksi asia minusta ;)


7 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta!

  Juuri noin kun aina osaisikin suhtautua sekä tähän blogimaailmaan että elämään yleensäkin. Ottaisi aina rennosti kun siihen on tilaisuus. Ihan varmasti tulee taas sellaisia aikoja, että ei ehdi laiskottelemaan ;)

  'Vanha kansa' osasi tämänkin paremmin, paitsi eivät ehkä ehtineet ihan laiskottelemaan ... Mutta ottivat talvikauden hiukan rauhallisemmin ja enemmän levon kannalta, jotta sitten kesällä jaksoivat raataa vuorokaudet ympäriinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosiaan tyytyväinen itseeni, kun olen oppinut luopumaan sen kaltaisista ajatuksista, kuin "lauantaisin pitää siivota". Nykyään tartun imuriin ja luutuun silloin, kun se oikeasti huvittaa. Olkoon päivä tai vuorokauden aika mikä hyvänsä (en nyt sentään yöllä ;) Tai jouluksi pitää itse tehdä kaikki ruuat. Puolivalmiit tai valmiit täyttävät vatsan yhtä hyvin.

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta! Kyllä se kevät aurinko kohta alkaa herättelemään sinuakin :)! Välillä minullakin tekee tiukkaa saada blogiteksti ulos, mutta toisinaan ideaa pukkaa koko ajan. Lepokaudet ja hiljaiselo täytyy olla sallittua niin oikeassa kuin blogimaailmassakin. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisiä "heräämisen" merkkejä on jo ollutkin ilmassa. Kävin kirjastoautolta lainaamassa 5 kirjaa, sisustusta, askartelua ja pajutöitä. Pajuaitaa/ pajuhuvimajaa/ tms. pajujuttuja jäi päähän pyörimään.

   Poista
 3. Onnittelut tunnustuksesta ja laiskan elämän opettelusta! Kuulostaa ihan täydelliseltä opettelulta. Jatka vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, kun sanoit viime syksynä neuvona mulle; "älä vaadi itseltäsi liikaa". Se on yksi parhaimmista neuvoista, mitä voi toiselle antaa. Kiitos siitä sinulle <3 Kun antaa itselle aikaa ja välillä on vain, tuntuu että asiat menevät ja järjestyvät kuin itsestään. Ja mikä parhainta, itsellä on rauhallinen olo.

   Poista
  2. Hyvä, jos neuvo auttoi. Kaikki elämänmuutokset, pohtimiset vievät voimia. Saatikka sitten suru. Minulla kovin suru vie totaallisesti voimat, myös kropasta.

   Poista