sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Annan New Blog-tunnustuksen Marille :)

Haluan antaa tämän New Blog Love- tunnustuksen Marin pitämälle Onnenapiloita-blogille. Oleppa hyvä Mari :) 

New Blog Love tunnustusta jaetaan uusille blogeille, joilla on alle 100 lukijaa.  Olen lueskellut jonkin aikaa Marin blogia. Siellä on paljon mielenkiintoisia juttuja ja kuvia puutarha-asioista, rakentamisesta, sisustamisesta, käsitöistä ym. ihanaa.  Käykäähän tutustumassa :)                                     
Jaloakileija

Pioni Dr. Alexander FlemingLaitan vielä muutaman kuvan lisää etupihan kukka-altaasta. 
Yhdellä sivulla on 2 pallotuijaa. Ne levisivät talvella pahoin lumen painosta, mutta nyt näyttävät taas pyöreiltä palloilta. 

Tänään on ollut tosi lämmin päivä. Olemme viettäneet sitä mm. aamulla (klo 12.00) käyden torilla, jossa oli koko tori täynnä kirpparimyyjiä. Luulin jo etten tee nyt mitään löytöä, mutta pois lähtiessämme huomasin vanhan pyörillä varustetun tarjoilupöydän. Hinta oli 5,- Sitten kuljin pitkin kaupunkia pöytää työntäen. Sain siitä kauan kaipaamani ruukutuspöydän.  Ennen tätä löytöä söimme yhdellä terassilla. Otimme kaikin erikoisburgerin, siinä oli pihvin tilalla lihalastuja. Annos oli niin suuri ettei toista kertaa tänään tarvinnut syödäkään. Illalla vasta tein jälkkäriksi ensimmäisen mansikkatortun omista mansikoista. Loppupäivän olemme puuhastelleet puutarhassa, siitä myöhemmin lisää.Kesäistä viikkoa !