maanantai 23. joulukuuta 2013

Rauhallista Joulua !


Rentouttavaa ja Vihreää Joulua 2013 !
Täällä on nyt täysin vihreä joulu. Kaikki kauniit valkoiset lumihanget ovat tipotiessään.
Minä olen ottanut tämän joulunalusajan ennätyksellisen rennosti = laiskasti. Ostin kaikki jouluruuat valmiina pakasteina. Aion vähän tuunata niitä rasvaisella laktoosittomalla kermalla samalla, kun lämmitän laatikot uunissa. Ja avot, ne maistuvat kuin itse juuri valmistetuilta. Joulupöytäämme kuuluu ehdottomasti myös rosolli & punajuuriliemellä maustettu kermavaahto. Uunista alkaa tulla sen verran maukkaat kinkunpaistotuoksut, että kinkku taitaa olla pian kypsää. Joulunpyhien jälkkäriksi ostin tänään suklaakakun ja paaaljon suklaa- ja marmeladikarkkeja. Näistä on meidän joulu tehty; laiskottelusta, herkuttelusta ja laiskottelusta. Siinä sivussa parantelemme koko porukka flunssia ja muita kolotuksia. 
Mutta tulihan koettua tämäkin, että joulu tulee ihan samalla tavalla vaikkei pistä paria tikkua enenpää ristiin. 


Minulla oli ihme ja kumma arpaonnea !! Voitin Karolinan blogissa olleesta arvonnasta Pihakalenterin 2014/2015. Kalenterissa näkyy olevan paljon mielenkiintoista luettavaa joka kuukaudelle. Aloitan lueskelemaan sitä joulunpyhinä.


Ostin itselleni joululahjaksi valkoisia lehtikoteloita. Niihin mahtuu paljon puutarha ym. lehtiä. Tein tämän kangastaulun vajaa 10 v sitten. Se ripustetaan seinälle joka joulu.


Minä rauhoitun nyt joulun viettoon.
Oikein mukavaa Joulua Sinulle !