perjantai 28. maaliskuuta 2014

Videolinkkejä ajankohtaisista puutarhahommista

Kauppila Oy.n facebook sivulla on hyvä linkki Taimistoviljelijät ry.n  Apua pihaan sivustolle. Siellä on paljon erilaisia videolinkkejä, joissa kerrotaan esim: maanparannuksesta, omenapuiden leikauksesta, perennojen jakamisesta ja monesta muusta hyödyllisestä puutarha-askareesta. Kannattaa käydä katselemassa. Laitan tähän pari esimerkkivideota maanparannuksesta ja omenapuun leikkauksesta.


Taas on tulossa kaunis aurinkoinen päivä, joten puutarhahommat jatkuu ulkosalla. Tiedossa olisi kasvihuoneen puuosien hiontaa, voisko tylsempää keksiä. Laitoin syksyllä kasvarin luukut liian aikaisin kiinni, niin puuosat vetivät kauttaaltaan homeeseen. Edellispäivänä pesin huoneen sisältä ja vähän ulkoakin, mutta nyt aion vielä hioa puuosat puhtaaksi. Eikä ole epäilystäkään että huomenna on niskat jumissa ja pää kipeä. Se on näitä muovi/puurunkoisen kasvihuoneen huonoja puolia. Haaveissa elää siis siisti, helposti puhdistettava lasi tai kennoseinäinen kasvi/kahvihuone. Haaveethan ei maksa mitään :)

Ja on minulla arpavoittouutisiakin, mutta siitä kerron lisää seuraavassa postauksessa. Pitää ottaa vielä vähän kuvia lisää, kamerasta pääsi akku loppumaan ;)

Aurinkoisia kelejä viikonloppuusi !

Eija