keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Meille muutti Siiri


Pieni kissanpentu Siiri 3 kk asuu nyt meillä. Tämän kuvan otin ekan päivän illalla, kun Siiri vihdoin malttoi pysähtyä, tutkittuaan tarkoin talon joka nurkan. Ja samantien uni tulikin. Nojatuoli on kissan lempipaikka nokosille. Hyvä, kun Siiri oli opetettu käymään jo hiekkalaatikolla. Vain yksi hätä on lirahtanut vahingossa väärään paikkaan.


Tästä on hyvä seurata, mitä olkkarissa ja keittiössä tapahtuu. Jos rapisutan jotain pussia tai avaan jääkaapin oven, niin viiiuuuuh... Siiri rientää paikalle. Kisu meni aluksi suoraan jääkaapin sisälle ja hyppi ruokapöydälle. Nyt viikon opettelun jälkeen joskus jo jää istumaan ruokapäydän tuolille tai jääkaapin avonaisen oven eteen ja katsoo vain. Yritämme opettaa, ettei keittiön pyödille saa mennä eikä jääkaapista tarvi itse hakea ruokaa, meillä toimii tarjoilu ;). Muissa huoneissa on tähystyspöytiä ikkunan edessä.


Iskä halus näyttää kisulle meidän puutarhaa ja puki valjaat päälle. Toisella kertaa Siiri huomasi jo kukkasiakin vaikka ihmeelliset vermeet olikin päällä. 

Mitähän kummaa tuossakin tuoksuu...

Tämä katti on papan Tirri. Käytiin papan mökillä ennenkuin Siiri muutti meille.
Tirri tykkää nukkua saunan vieressä olevassa katoksessa. Pappa keitteli meidän kalastamia ahvenia saunaneteisessä ja Tirrihän odotti mehevää iltaruokaa. 

Unikin siinä ehti tulla, maalla on mukavaa :)