tiistai 4. marraskuuta 2014

Vaaleanpunaiset kukat -kooste


Nyt on niin ankeeta aikaa, ettei uusia juttuja saa kirjoiteltua. Sateiset päivät ovat pimeitä, olo kuin jyrän alle jäänyt ja loputkin mehut tipotiessään
Ja muutenkin tähän aikaan vuodesta, jos koskaan, kaipaan väriä elämään. Joten keksinpä poimia vanhoista postauksista kukkasten kuvia. Nämä hempeät pinkit kukat ovat kesältä 2012. 

vasemmalta ylhäältä oikealle:

1. kesämalvikki 2. ruusuangervo 3. lillipop pink  4. rusopajuangervo
5. dahlia 6. kattomehitähti 7. pioni 8. rinneangervo
9. jaloangervo 10. särkynyt sydän 11. nukkeruusu  12. pikkusydän
13. vuorenkilpi 14. pioni 15. sammalleimu 16. kaunopunahattu 


Kaksi viikkoa meni tosiaan täysin makoillessa flunssan kourissa, kolmas viikkokin vielä toipuessa. En kyllä ymmärrä miten tavallinen flunssa voi viedä niin täysin kaikki voimat. Vaikkakin reilun vuoden flunssien yhteydessä käyttämäni astmalääkkeet helpottavat jonkin verran kröhimistä. Mutta siltikin olen aina aivan kanttuvei. Osasyynä voi olla reumaattiset vaivat, lisätutkimuksiin pitäisi hakeutua, kun vain jaksaisi. Nyt taas päätin, että kun tästä selvitään, aloitan kunnonkohennuskuurin tosissaan. Ja syömisiin täytyisi kiinnittää vielä enemmän huomiota. Heikkouteni on karkkien mässäily ja kaiken muunkin makean sekä iltasyöpöttely. Lopetin jo flunssan aikana karkkien syömisen, positiivisen muutoksen huomasi heti kropassa. Tumma suklaa saa nyt riittää, kun makeanhimo iskee.