perjantai 20. helmikuuta 2015

Nyt vähän jänskättää


Palataanpa ajassa taaksepäin elokuulle 2013. Silloin sain puutarhavieraita Kotipuutarhalehdestä. Ja voihan vimpula, kun minua jännitti koko kesän. Se kesä meni elokuuta odotellessa ja toivoessa, että pensasmustikoita ja muuta satoa kasvaisi ja kypsyisi.  Onneksi mustikoita oli vielä tuolloin pensaissa jäljellä ja kuvaaja Teija Tuisku sai napsittua kuvia.  Loppujen lopuksi kuvia otettiin ympäri puutarhaa, missä hedelmiä ja marjoja oli vielä tulollaan.  Pikkuhiljaa jännityskin siitä karisi, kun toimittaja Outi Tynykselle kerroin puutarhaharrastuksesta. Se oli elämäni ensimmäinen haastattelu ja lehtijutun teko, kyllähän sitä saakin jännittää, eikös vain ? :) Jälkikäteen ajattelin kyllä, että olisi pitänyt laittaa se ja se paikka kuntoon. Mutta eihän puutarhaa koskaan valmiiksi saa, eihän ? Nyt juttu sitten ilmestyy seuraavassa Kotipuutarhalehden numerossa ensi viikolla. 

Siniluumu talvitunnelmissa


Samo omppu ylä- ja alakuvissa. Siihen kohdistuu seuraava operaatio.
Samoon on kasvanut paljon ylöspäin sojottavia oksia, jotka katkaisen tai typistän maaliskuun aikana. Oksia saisi muutenkin vähän harventaa. Omput kasvavat turhan tiheässä. Täytyy tutkailla puuta tarkemmin, kun kevät etenee.
Punakaneli on niin harvaoksainen, että sille riittää vähäisempi leikkausoperaatio.Tänään sammutin pergolasta joulu.. eikun talvivalot. Eiköhän nyt jo pärjätä auringonvalolla. 

 

Lumikuvat on parin viikon takaa. Nyt täällä on ollut muutaman päivän taas vesikelit.

Leijuva Siiri miettii talven menoa ;)


Onneksi kevätaurinko jo piristää päiviä, sadekuurojen välissä.

Hyvää viikonloppua ja olevaa tai alkavaa hiihtolomaa, kenellä se sattuu olemaan !
Meillä se alkaa nyt, jippii !!!

Niin ja muistakaahan osallistua kirja-arvontaan, joka löytyy edellisestä postauksesta.
Aikaa on helmikuun loppuun asti.