torstai 20. huhtikuuta 2017

Kirja-arvonta !

                                                  * blogiyhteistyössä Gummerus Kustannus Oy


Tykästyin niin paljon tähän uuteen puutarhakirjaan Kukoistava Keidas, että halusin arpoa teille ihanille lukijoille myös oman kappaleen. Niinpä kustantaja lähetti kirjan arvontaa varten. Kiitos Gummerus Kustannus!

Arvontaan osallistuvat kaikki tähän postaukseen ja Facebookin tai Instagramin puolelle jätetyt viestit, joissa mainitaan "osallistun arvontaan".  

Voit käydä kurkkaamassa aikaisemmasta postauksesta lisää kirjan aiheista: http://paarynapuunvarjossa.blogspot.fi/2017/03/kukoistava-keidas.htmlKirja näyttää olevan jopa niin suosittu, että Gummeruksen lähettämä ensimmäinen arvontakappale katosi mystisesti matkalla kustantajalta minulle. Toivottavasti sekin kirja tuottaa iloa lukijalleen ja antaa ideoita puutarhaan.  Nyt vain osallistumaan arvontaan ja 143 sivua uusia ideoita pihaan, terassille ja parvekkeelle voi olla pian matkalla sinulle !

Suoritan arvonnan viikon kuluttua 27.4.2017 klo 18.00.

ONNEA ARVONTAAN !


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ARVONTA SUORITETTU !

Kirja-arvontaan osallistui yhteensä 62 arpaa. Laitoin osallistujille numerot 1-62. Random.org generaattori arpoi numeron 30, ja se kuuluu anonyymille osallistujalle, joka kirjoitti;

Mukana arvonnassa!
marsar69@luukku.com
Tv; Sari

ONNEA SARI ! 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷


Ilmoitatko Sari yhteystietosi minulle osoitteeseen paarynapuunvarjossa@gmail.com,
niin saan kirjan matkaan ?@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@PS. Arvonnat jatkuvat, olkaapa kuulolla. Sain juuri uuden blogiyhteistyökumppanin. Kun postipoijat  ehtivät heittämään kirjan minulle, pyöräytän taas käyntiin uuden kirja-arvonnan. Sekin on  tämän kevään uunituore puutarhakirja.

Kivaa wAppua !!

🎈🎈🎈

t. Eija