perjantai 28. huhtikuuta 2017

Tule jo kesä !


Räntäsateet ja kylmyys alkoivat kyllästyttämään niin paljon, että piti kaivaa piristykseksi viime kevään kuvia. Päärynäpuu oli kukassa toukokuun lopussa.

                         
Olen ottanut nämä kuvat 30.5.16. Talvivalkosipulit kasvoivat tuolla omenapuun takana jo täyttä häkää. Nyt maanpinta alkaa vasta pikkuhiljaa sulamaan. Pahaa pelkään, selvisivätkö valkosipulit  talvesta. Niiden peittona oli niin pitkään pelkkää jäätä.Valkokirsikka muutti viime keväänä toiseen paikkaan. Piti saada pelitilaa nurmikolle. Se näyttäisi kestäneen siirron, silmut pullistuvat siihen malliin.


Goji näytti vuosi sitten 17.5. jo hyvin elinvoimaiselta. Tällä viikolla oli vielä lunta oksilla.


Luumupuu viime vuonna.Ukkolaukkoja odottelen putkahtelevan kahteen paikkaan. Mutta nyt on näkyvissä vasta ensimmäisten krookusten ja tulppujen päitä. 


Rusokirsikan kukista se pian alkaa, enää viikko, kaksi tai kolme tai ...


Edellisessä postauksessa ollut Kukoistava keidas kirja-arvonta on suoritettu. Käypä tsekkaamassa, osuiko arpaonni kohdalle. Jos onni ei suosinut tällä kertaa, mutta olisit kiinnostunut kirjasta, sinulla olisi nyt mahdollisuus saada se, kts. alla oleva mainos. 

* mainos 


Vinkkaan vielä tästä Viherpiha lehden tarjouksesta. Monelle lehti varmaan jo tuleekin, mutta jos tilaus on paussilla tai äidin, mamman, tädin tai sedän lahja on hakusessa, tässä olisi kiva lahjaidea; 

Tilaa tästä Viherpiha ja laita pihasi uuteen uskoon! Voit valita tilaajalahjaksi Kukoistava keidas - pihan ja parvekkeen uusi loisto -puutarhakirja tai Minna Parikka Papilio-kassi.


Kerroin kirjasta aikaisemmassa postauksessa, voit käydä lukaisemassa täältä.

Nyt alkaa vappuviikonloppu, ohjelmassa on tippaleipien ja siman hörppimistä sekä omenapuiden oksien keräämistä (jäivät puiden alle alkukeväästä). Hauskaa vappua 🎈🎈🎈