maanantai 8. toukokuuta 2017

Uuden tomaattikirjan arvonta

                                                            * blogiyhteistyössä mukana Suomen Megamyyntiareenat Oy

Mennyt keväinen viikko toi tulleessaan uusia mielenkiintoisia juttuja. Sain uudeksi blogiyhteistyökumppaniksi Suomen Megamyyntiareenat Oy.n. Yrityksellä on Orimattilassa sijaitsevan outlet-myymälän lisäksi verkkokauppa, josta löytyy esim. esikasvatustuotteita, siemeniä, kirjoja, astioita ym.  Iloinen yllätys oli, kun Megamyyntiareena lähetti Sonja Lumpeen tuoreen Tomaattikirjan tutustuttavaksi ja toisen kappaleen teille arvottavaksi. Joten laitappa kommentteihin osallistumisviesti, jos tomaattien kasvatus saa sinunkin posket punoittamaan. Suoritan arvonnan maanantaina 15.5. klo 18.00. 


Kirjassa on paljon kuvia eri kokoisista, mallisista, värisistä ja makuisista iki-ihanista tomskuista.


Sisältö sivusta voisi sanoa, että "jo on ihme, jos ei tästä kirjasta löydy ohjeet tomaatin kasvatukseen"! Ja siihen tulokseen tulinkin selailtuani kirjaa alustavasti eilen illalla. Mikä parasta, lopussa on tomaatti keittiössä luku, josta löytyy 54 sivun verran makuhermoja helliviä ohjeita. Yksi ohje pisti heti silmään, jättirapu-kirsikkatomaattipasta, sitä täytyy kokeilla. Ja, aurinkokuivatut tomaatit uunissa, menee kans testaukseen. Kuivaaminen pitää muistaa opetella myös, joskus hamassa tulevaisuudessa, loppusyksyllä. 


Tomaatti on nostettu jalustalle, sinne se kuuluukin :)


Pidän Sonja Lumpeen kirjoista, niissä on selkeitä, käytännönläheisiä ohjeita. 


Nyt tiedän mitä tällä viikolla syödään :P Meillä syödään paljon pastaa muutenkin, gluteenitonta, tavallista, papu, pinaatti, kaikkea mahdollista. Yleensä kyytipoikana on kanaa ja loraus juustokermaa. 


Tomskupäät :D Kiva idea lastenkekkereihin tai muuten vaan hauskuuttamaan.


Jos arpaonni ei osu tällä kertaa kohdalle, on samainen tomaattikirja tilattavissa Megamyynti Areenan verkkokaupasta. Siellä on tällä hetkellä meneillään kampanja, jossa saa minkä tahansa kirjan tilatessaan kaupanpäällisinä Kukkivat unelmat muistivärityskirjan. 
Pääset tästä linkistä tsekkaamaan kirjavalikoiman;
Paketissa oli mukana myös siemeniä ja limen vihreitä muoviruukkuja. Ensimmäiseksi itämään pääsivät sokerimaissit ja öljykurpitsat. Liotin maissin ja kurpitsan siemeniä yön yli, sen pitäisi auttaa itämisessä. Kuppien takana odottavat vielä kevään lämpiämistä (taas sataa lunta, höh) syötävien kukkien ja etanaesteen siemenet sekä salaattisekoitteet.


Nyt vain osallistumaan arvontaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa !

******************************************************************************

ARVONTA SUORITETTU !

Tomaatti kirjan arvontaan osallistui 61 arpaa.

Random generator arpoi numeroista 1-61 

nro 52 

ja se kuuluu Marja-Liisa Jääskeläiselle, joka kirjoitti Facebookissa;

"Kypsistä, makeista tomaateista pitävä mukana arvonnassa"

PALJON ONNEA MARJA-LIISA !

🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅