maanantai 17. heinäkuuta 2017

Valoa pimeneviin iltoihin


Esittelen teille nyt blogiyhteistyönä Philipsin uusia myGarden Pöytävalaisimia. Meidän pergolassa ei ollut mitään valaistusta, joten nämä kannettavat lyhdyt sopivat sinne kuin nenä päähän. Eikä tarvinnut teettää minkäänlaisia sähkötöitä, lyhdyt ovat ladattavia. Valaisimissa on USB-liitäntä. Laitoin USB-kaapelin oman kännykkäni travel adapteriin. Lataus sillä kesti n. 8 tuntia. Lyhdyn valo on himmennettävissä. Valoa riittää kirkkaimmalla 350 lumenin teholla 2h30min, 220 lumenilla 4h ja tunnelmallisella 10 lumen kynttilävalolla  100h. 

Kannettava lyhty tuo valoa tunnelmallisiin iltoihin ulkona
kuva/ Philips.fi
Lyhdyn USB-liitäntä latausta varten. Merkkivalo sammuu, kun lataus on valmis.


Lyhdyt ovat suunniteltu ulkokäyttöön. Ne ovat vedenkestäviä, IP44.


Keksin lyhdyille jo monta käyttökohdetta pergolan lisäksi; kasvihuone, terassi, olohuone, makuuhuone. Talvella se on mitä mainioin valaisemaan pimeää puunhakureissua. Olen kulkenut lyhtyjen kanssa sisällä ja ulkona. Mieheni antoikin minulle uuden lempinimen "myrskyluodon Maija". Sehän sopii, tämä maija ottaa lyhdyn mukaan, missä milloinkin valoa kaivataan :D


Valo on lämpimän valkoinen 350 lumenia. Se on niin tehokas, että lukeminenkin onnistuu. 

...illan hämärtyessä...


Kannettava lyhty tuo valoa tunnelmallisiin iltoihin ulkona
kuva/ Philips.fi
Lyhtyjä on saatavilla neljää eri väriä. Valitsin itse neutraalin valkoisen, mutta nythän tulikin mieleeni joulu. Punaisia ja vihreitä lyhtyjähän voisi käyttää jouluvalaistuksessa, eikä olisi hankalia johtoja vaivoina. Musta on aina tyylikäs.


Lyhdyn mitat;
korkeus 23 cm
leveys 15 cm
paino 0,580 kgAamuauringossa, aamukahvilla pergolassa.


Siiri on paikalla ensimmäisenä. Pergolan päädyissä olevat Zilgat kasvavat hitaasti, mutta varmasti. Kesti todella pitkään, ennenkuin ne pääsivät vauhtiin. Paljon vaikuttaa muovit ympärillä, kun kasvihuoneessa on rypäleet jo kovaa vauhtia kasvamassa.

Lämpimiä kesäpäiviä !